Tuesday, November 5, 2013

Face: Neutrogena vs Garnier facial wash

Olen juba mitu-mitu kuud kasutanud sama näopesuvahendit, milleks on Neutrogena visibly clear pink grapefruit facial wash. Toode on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks ja tõhus Microclear tehnoloogia aitab lahti saada komedoonidest ja vistrikest. Punane greip annab värske ja puhanud väljanägemise. Eks see jutt, mis toodete tagaküljel alati ilutseb, on üks suur mõjutaja nende proovimisel, aga eks see reaalsuses päris nii ei ole. Küll aga ei saa ma öelda midagi halba. Toode eemaldab näonahalt kogu meigi ja lõhn on tõesti greibile päris sarnane. Paraku aeg-ajalt külla tulevaid vistrikke see tagasi ei hoia ja nahka klaarimaks ei muuda (seda ei ole siiani suutnud ka ükski teine tavaline poesmüüdav näopesugeel).
Paar kuud tagasi mõtlesin vahelduseks proovida midagi muud ja ostsin omale Garnier PureActive Intensive charcoal scrub'i. See on näokoorija, mille koostises on ühendatud 2% salitsüülhape ja uus staartoimeaine - ülimugavad söoeosakesed, mis toimivad kui magnet, aidates tõhusalt eemaldada mustust ja üleliigset rasu. Tegelikult on see mõeldud rasusele ja vistrikulisele nahale, mis alguses pani mind selle ostmisel kahtlema, aga otsustasin siiski proovida. Mul on kuiv nahk ja ei ole ka väga palju punnikesi, aga eks mõni paha tegelane kimbutab ikka, millest tahaks kiiremas korras lahti saada või üldse ennetada. Koorija eemaldab väga hästi mustuse ja meigi ning ei kuivata nii liigselt nahka kui ma alguses kartsin. Lähiajal on plaan proovida ka sama sarja näopesugeeli.
Üritan kasutada mõlemat toodet enam-vähem vaheldumisi, sest igapäevaselt ei taha koorijaga oma nahka kriipida.
Isiklikult meeldib mulle Garnier'i näokoorija natuke rohkem, aga julgen soovitada ka Neutrogena näopesugeeli, kes vähegi sellest sarjast huvitatud on. 



No comments:

Post a Comment