Sunday, June 15, 2014

Instagram moments #3

Peale väga toredat ja tegusat nädalavahetust, istun siin kohvitassi taga ja sattusin oma Instagrami pilte uudistama. Meenus, et ma pole juba ammu teinud siia Instagrami postitust. Mõned pildid on tehtud juba üpris ammu, aga väga mõnus on tagantjärele meenutada neid toredaid ja mõnusaid hetki. Nagu näha, on suvi täies hoos (okei, unustame need viimaste päevade sügisilmad ära) ja ka pildid on tunduvalt suvisemad.
Outfits
Vasakult: käisime vanalinnas jalutamas. Pluus - New Yorker, püksid - New Yorker, kott - Ebay, kell - Ebay, baleriinad - Walking, sall, mis kotist piilub - ema toodud kingitus Taist, ehted - vanaemalt.
Keskel: enne Smilerit tegi sõbranna kiire klõpsu pargis. Jakk - Humana, pluus - Tally Weijl, püksid - New Yorker, kott - Selver, sukapüksid - Marilyn, baleriinad - Walking, kaelakee - Clipson.
Paremal: Shoppamise vahepeal Rotermanni kvartalis. Pluus - Ilovehotshop.com, püksid - New Yorker, sukad - Marilyn, kott - Ebay, peapael - Clipson.
 Siis kui olid need mõnusad soojad ja suvised ilmad. Sain oma kõige mugavama riideeseme selga visata. Paremal pildil on üks äraütlemata armas kutsubeebi. :)
Ma olen üks tõeline looduseimetleja ja alati satun sellistest ilusatest vaadetest ja päikeseloojangutest elevile. Alati tahan need imelised vaated ka jäädvustada, aga tihtilugu ei jää need pildil pooltki nii kaunid kui päriselt. Aga vahel mõni pilt tuleb siiski välja ja Instagram on täpselt see koht, kus neid ilusaid hetki ka teistega jagada. :) Vasakul on Harku järv päikeseloojangus. Paremal on kevadine klõps kui alles loodus tärkama hakkas.
Peale tööd tuleb vaba aega kuidagi sisustada. Käisime Nõmme mäel jooksmas. Paremal nautisime ilusat ilma Männi pargis. 
Üks väga soe nädalavahetus. Päeval Pärnu rand ja õhtul mõnus grill-tsill-bill. 
Üritan igast nädalavahetusest maksimumi võtta. Üle pika aja käisin maal vanaemal külas. Sõbranna käis Tallinnas külas ja käisime Hookah's vesipiipu tegemas.
Selfie'd käivad ka Instagrami juurde.. :D
Veetsin mõnusalt aega oma kalli inimesega. Käisime vanalinnas jalutamas. Õhtul väike vein ja näksimiseks otsisime külmiku läbi ja võtsime, mis võtta oli. :D
  
Ja selleks korraks jälle ühelpool. Ilusat pühapäeva. :)




No comments:

Post a Comment