Monday, August 25, 2014

Weekend!

Järjekordselt on üks nädalavahetus seljatatud. Nädalad mööduvad üleüldse linnulennul, sest kui nädala sees piirdun vaid töölkäimisega, siis igal reedel pakin oma kompsud ja sõidan Tallinnast ära. Kui enamasti veedan oma nädalavahetused Nõmmes või Mõisakülas, siis seekord viibisin Nõmmes minimaalselt ja Mõisakülla ei jõudnud üldse. Pidevalt mõtlen, et võiks ju päevake pikem see nädalalõpp olla. :)
Reede õhtu oli täis taasnägemisrõõmu. Kohtusime oma eelmise klassiga meie klassijuhataja maakodus, kus on nii ilus ja mõnus. Ühtlasi oli ka klassijuhataja sünnipäev, mis meid tegelikult kokku tõigi. Oleme selles samas armsas maakodus ka varem kohtunud ja reedene taaskohtumine oli kui traditsiooni jätkamine, sest kõik korrad on langenud põhimõtteliselt samale ajale. Kõiki küll kahjuks ei näinud, aga see-eest annab seda viga parandada järgmisel suvel! ;) Õhtut pikendasime oma klassivenna juures, kuhu polnudki enam ammu sattunud. 
Laupäevalal ma päev otsa mõtlesin rahulikult kodus olla ja mitte-midagi-teha, aga õhtul, tund enne viimast bussi Pärnusuunal, muutus mõte siiski. Ma polnud see suvi kordagi Pärnusse peole jõudnud ja laupäeval avanes mulle selleks esimene (ja viimane) võimalus. Sunsetis oli hooaja viimane pidu ja viimasest õlekõrrest pidin ju siiski kinni hakkama. ;) Väga tore õhtu oli armsate inimestega!


Pildid on laupäeva õhtust.

No comments:

Post a Comment