Friday, February 20, 2015

Tutorial: Easy hairdo!

Olen juba ammu mõelnud, et tahaks siia lisada mõne lihtsa soengu, mida on kerge oma sõbrannadele teha. Pädevamad saavad ka ise kindlasti hakkama, aga tegelikult on ju tore üksteisele lokikesi ja patsikesi pähe punuda. 
Täna võtsin ette oma õe ja jäädvustasin (küll kahjuks kehva kvaliteediga) mõned pildid oma töökäigust. Kuna täna on reede ja kindlasti nii mõnigi läheb välja, siis saab ehk pisikese idee, mida õhtul oma juustega ette võtta.
Kuna ma ise ka alles õpin ja pole kuigi osav patside punumises ja erinevate soengute tegemises, siis õpin ja arenen iga päevaga ja tulevikus olen loodetavasti osavam kui praegu. :)

Tegin sirgetesse juustesse sirgendajaga lokid. Alustasin alt jaotuste kaupa ja liikusin ülespoole. Nii on kõige lihtsam lokke teha, sest siis ei lähe juuksed sassi ja ei teki segadust, et kus on lokk juba tehtud ja kus mitte. 


Lokid keerasin pool pead ühte pidi ja pool pead teist pidi. Alumistes kihtides kasutasin kohe lakki, aga ülemistesse panin hiljem, et lihtsam punuda oleks. Seejärel punusin kergelt lohaka punupatsi ja venitasin patsi laiali. Kinnitasin elastikkummiga. 


Piserdasin kõik juuksed lakikihiga üle. Tegin õest mõned pildid ja seejärel mõtlesime juuksed kinni panna. Kogusin juuksed hobusesabasse ja punusin sabasse lohaka patsi ja venitasin taaskord laiali. Lõpptulemus on kerge boho look, mis näeb täitsa vahva välja. :)


Loodan, et meeldis selline postitus ja ootan tagasisidet kommentaaridesse. Siis tean, kas jätkata sellise postitusesarjaga või mitte. :)

4 comments:

  1. Väga hea idee sellest postitus teha! Mina isiklikult ootan veel ja veel sarnaseid postitusi, kuna tean, et sa õpid seda ala ja instagramis ka väga lahedaid soenguid näinud, nii sinul endal kui sinu kätega tehtud soenguid. ;)
    Kivi kotti! :)

    ReplyDelete
  2. Suur, suur aitäh ja tore kui meeldib! :)

    ReplyDelete
  3. Väga hea, nii meeldib! Hea blogi lahti võtta, kui ei tea mida enda või sõbranna juustega teha. :D Ole sama tubli edasi!! :)

    ReplyDelete