Monday, February 16, 2015

The Body Shop kosmeetika ja kehahooldus

Jeppii, võitsin Genefic'u blogis kingiloosi ja sain armsa valge karbikese, mille sisu on kevadiselt ilus ja värviline. Aitäh-aitäh!
Tegu on The Body Shopi toodetega ja minule ekstra huvitavad, sest ma ei ole TBS-ilt muud peale kehahooldustoodete kasutanud, nüüd aga avanes võimalus proovida ka küünelakke ja lauvärve.
Karbikeses oli kauni erkroosa paberi sees kolm küünelakki, nelja tooniga lauvärvipalett ja Smoky Poppy kehavõi. 


Küünelakkidest on mu lemmik oranž, suvel jääb see jumeka nahaga kindlasti väga efektne. Sinine on ka väga äge toon. Roheline pole aga üldse minu teetass ja seda ma kandma kindlasti ei hakka. 
Küünelakid on hea pigmendiga ja veatu tulemuse saab kahe kihiga. 
Lauvärvid on ilusas karbis ja eraldatud vahvate  kaanega potsikute näol. See on väga hea, sest kui kasutada vaid ühte tooni, siis saab selle karbist välja võtta ja meigikotti pista, ilma, et see kotti määriks ja liialt ruumi raiskaks. Värvid on väga erksad, kerge metalse läikega ja väga pigmendirikkad. Igapäevaseks kandmiseks võivad need ehk veidi liiga 'karjuvad' jääda, aga suvisesse õhtu- või fantaasiameiki sobivad need kindlasti valatult. Kavatsen need värvid kindlasti ka koolis meigiõpetuse tunnis proovile panna.




Lugesin TBS Smoky Poppy eriväljalaskest erinevatest blogidest päris palju. Minul avanes võimalus proovida kehavõid. Tegu on mõnusa ja hästi niisutava kreemiga. Imendub sellegipoolest päris kärmesti. The Body Shopi kehavõid on üldse imehead ja alati väga toitvad ja niisutavad. Smoky Poppy kehavõi on veidike mehise lõhnanoodiga, aga mingil omal moel ülimalt meeldiv. Määrisin seda hommikul käsivartele ja siiani on kerget lõhna tunda. Kirjeldada on seda aroomi pea võimatu, sest ma pole kunagi moone nuusutanud, veel vähem suitsevaid moone. :D Ehkki võib öelda, et tegu on kergelt tummise, puiduse ja õrnalt vürtsise lõhnaga. Pakend on imeilus - must ja punane sobivad täpselt nii ideaalselt kokku nagu püksid ja peps (:D). 



No comments:

Post a Comment